Contact

bulthaup Rotterdam
Keukenarchitectuur BDZ B.V.
Westplein 108
3016 BM Rotterdam

Openingstijden*

Maandag : gesloten
Dinsdag : 10.00 – 17.30 u
Woensdag : 10.00 – 17.30 u
Donderdag : 10.00 – 17.30 u
Vrijdag : 10.00 – 17.30 u
Zaterdag : 10.00 – 17.30 u
Zondag : gesloten

*Adviesgesprek en planning op afspraak van dinsdag t/m zaterdag mogelijk.

 

bulthaup Rotterdam
voor een unieke keuken

Welkom bij bulthaup aan het Westplein in het bruisende Scheepvaartkwartier van Rotterdam. Onze innovatieve showroom in het monumentale ‘Atlantic huis’ is een plek waar alle facetten van bulthaup samenkomen; creativiteit, functionaliteit, kwaliteit, en design. Maar het is vooral ook een plaats waar wij graag met u meedenken om samen te komen tot een keuken en leefruimte die voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

Wij zijn voor u geopend

U bent, op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag stemmen wij een moment met u af over de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte. Want die is nu belangrijker dan ooit.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.