Contact

bulthaup Rotterdam
Keukenarchitectuur BDZ B.V.
Westplein 108
3016 BM Rotterdam
info@bulthauprotterdam.nl

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 17:00 uur

Gesloten van 19.02.2024 t/m 26.02.2024

bulthaup Rotterdam
voor een unieke keuken

Welkom bij bulthaup aan het Westplein in het bruisende Scheepvaartkwartier van Rotterdam. Onze innovatieve showroom in het monumentale ‘Atlantic huis’ is een plek waar alle facetten van bulthaup samenkomen; creativiteit, functionaliteit, kwaliteit, en design. Maar het is vooral ook een plaats waar wij graag met u meedenken om samen te komen tot een keuken en leefruimte die voldoet aan al uw persoonlijke wensen.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken bulthaup en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

het bulthaup referentieoverzicht

Bekijk hier ons bulthaup referentieoverzicht met aanvullende internationale referenties.

Excellent woonbeurs 2023

Wij nodigen u van harte uit onze stand op de Excellent woonbeurs te bezoeken. Wij kijken er naar uit u daar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan.

Maak kennis met bulthaup

Bij bulthaup creëren wij leefruimtes waarin uw persoonlijke levensstijl optimaal tot zijn recht komt. Bekijk de video voor een korte impressie. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom om bulthaup zelf te ervaren.

Wij zijn voor u geopend

U bent van harte welkom om onze showroom te bekijken. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wilt u een afspraak met een van onze adviseurs voor de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte? Maak dan hier een afspraak voor een adviesgesprek.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.

bulthaup Rotterdam
Keukenarchitectuur BDZ B.V.
Westplein 108
3016 BM Rotterdam
info@bulthauprotterdam.nl

Openingstijden

Woensdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 17:00 uur

Gesloten van 19.02.2024 t/m 26.02.2024