Bekijk hier de totstandkoming van een bulthaup b3 keuken.


Inspireren

Behalve een unieke keuken, kopen klanten een stukje beleving waar ze elke dag van kunnen genieten. Dan moet alles kloppen: het advies, de montage en de persoonlijke service. Een bezoek aan de showroom moet klanten inspireren. Daarnaast is kennis een belangrijk element. Ons doel is om onze klanten te verrassen met unieke ontwerpschetsen. De gesprekken, ons advies en de schetsen voor de op maat te maken keuken, resulteren in inzichten die klanten vooraf niet hadden of waarover zij nog niet hadden nagedacht.”

“Daarom vinden wij het zo belangrijk om rustig de tijd te nemen. Uiteindelijk willen we graag dat de klanten heel wat jaren veel plezier hebben van de bulthaup keuken.”


Atlantic Huis

Het rijksmonument Atlantic huis is in 1928 ontworpen door architect P.G. Buskens in art-decostijl en gebouwd in 1930. Het is één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en had als één van de eerste gebouwen een parkeergarage. Op dit moment is naast bulthaup showroom ook grand-café Loos er te vinden. De verdiepingen erboven zijn in gebruik als luxe woonappartementen en kantoren.


Vacature all round verkoopmedewerker bulthaup Rotterdam (m/v)

Introductie
bulthaup Rotterdam is op zoek naar een all round verkoopmedewerker, showroommanager voor onze showroom.
Wil jij mede zorgdragen voor een perfecte klantbeleving, voel je je verantwoordelijk voor de juiste uitstraling van de showroom, ben je in staat om accuraat en efficiënt te werken aan het uitwerken van keukenontwerpen, het verwerken van en plannen van orders? Kortom je mede verantwoordelijk te voelen voor het succes van bulthaup Rotterdam.
Lees dan verder.

Het merk bulthaup
Reeds 70 jaar ontwikkelt en produceert Bulthaup GmbH & Co KG in Aich/Bodenkirchen keuken- en leefruimtesystemen in het premiumsegment. bulthaup b3, b2 en b1 keukens worden geleverd aan exclusieve partners in meer dan 55 landen over de hele wereld. Daarbij wordt elke keuken individueel voor de betreffende klant op maat gemaakt. Zo ontstaan keukens die zijn afgestemd op de gebruiker met zijn individuele behoeftes en op de architectuur van de ruimte. Keukens die het leven eenvoudiger maken en die nadruk leggen op het beleven van bijzondere momenten.

bulthaup dealer Rotterdam
De bulthaup dealer neemt de tijd om te adviseren. Er is aandacht voor materiaalkeuze, functies en apparatuur. Ergonomische en esthetische factoren zijn even belangrijk als de bestaande architectuur van de ruimte en de eigen ideeën en wensen van de klant.
In Rotterdam opereren we vanuit het Westplein op een prachtige locatie, van waaruit we de markt van Rotterdam en omgeving bedienen.

Functie-informatie
Als all round medewerker van de verkoop zorg je ervoor dat de klant zich thuis voelt. Je weet de klant op de juiste wijze te inspireren. Jij toont met veel passie de verschillende bulthaup productlijnen aan de klanten. Zorgt ervoor dat de showroom perfect verzorgd is en ondersteunt bij het ontwerpen van de keuken- en leefruimten richting de eindklant en zorgt dat ook het proces van realisatie goed verloopt.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Als gastvrouw/gastheer ontvangen en adviseren van de klant;
 • Het verzorgen van de perfecte omgeving (showroom en meer)
 • Adviseren van keuken- en leefruimten richting de eindklant;
 • Ondersteunen in het maken van offertes;
 • Ondersteunen in het maken van 3D tekeningen;
 • Ondersteunen in het bestellen van orders en plannen van montage;
 • Het mede opzetten van lokale marketingactiviteiten;
 • Het beheer en publicaties op social media.

Functie-eisen

 • Werkervaring in een showroom;
 • Affiniteit met design en architectuur, keukens;
 • Jij spreekt vloeiend Nederlands, plus Engels en/of Duits;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Ervaring in een commerciële organisatie;
 • Representatief en enthousiast;
 • Stressbestendig en graag werkzaam in een dynamische werkomgeving;

Aanbod
Het bedrijf biedt de medewerkers een ongedwongen, informele werkomgeving. Op diverse vakgebieden kun je afwisselende werkzaamheden verwachten, het bedrijf geeft de ruimte om je persoonlijk en beroepsmatig te ontplooien. Het salaris is concurrerend in de markt. Het betreft een fulltime functie.


Keukenmonteur (m/v)

Wij zijn geautoriseerd bulthaup dealer in Rotterdam en wij groeien hard!
Om al die keukens te kunnen monteren zijn wij per direct op zoek naar een ervaren keukenmonteur. Houd jij van persoonlijke en technische uitdagingen en wil je een stap maken in je carrière? Word dan een gecertificeerd bulthaup monteur bij ons en ga de mooistekeukens monteren!

Wij verwachten:

 • Een opleiding als timmerman/meubelmaker en enkele jaren ervaring op het gebied van keuken- en meubelmontage
 • Minimaal een rijbewijs B
 • Representatief
 • Plezierige en vriendelijke houding in de omgang met onze waardevolle klanten

Wij bieden je een interessant werkgebied, trainingen bij bulthaup Duitsland, een passend salaris en een zeer gemotiveerd team.

Neem snel contact met ons op voor je nieuwe uitdaging! Stuur je motivatie naar: michiel@bulthauprotterdam.nl