Bekijk hier de totstandkoming van een bulthaup b3 keuken.


Inspireren

Behalve een unieke keuken, kopen klanten een stukje beleving waar ze elke dag van kunnen genieten. Dan moet alles kloppen: het advies, de montage en de persoonlijke service. Een bezoek aan de showroom moet klanten inspireren. Daarnaast is kennis een belangrijk element. Ons doel is om onze klanten te verrassen met unieke ontwerpschetsen. De gesprekken, ons advies en de schetsen voor de op maat te maken keuken, resulteren in inzichten die klanten vooraf niet hadden of waarover zij nog niet hadden nagedacht.”

“Daarom vinden wij het zo belangrijk om rustig de tijd te nemen. Uiteindelijk willen we graag dat de klanten heel wat jaren veel plezier hebben van de bulthaup keuken.”


Atlantic Huis

Het rijksmonument Atlantic huis is in 1928 ontworpen door architect P.G. Buskens in art-decostijl en gebouwd in 1930. Het is één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en had als één van de eerste gebouwen een parkeergarage. Op dit moment is naast bulthaup showroom ook grand-café Loos er te vinden. De verdiepingen erboven zijn in gebruik als luxe woonappartementen en kantoren.